Cine suntem?

Dulcinea este un brand al firmei Eurocas. Grupul Eurocas si-a inceput activitatea in 1993 si este producator si distribuitor de ingrediente si utilaje pentru industria de panificatie, patiserie si cofetarie.

Datorita experientei de vanzari dobandite in primii 8 ani de activitate ai retelei de distributie Eurocas SRL, în anul 2000 am deschis firma de productie Margarita SRL, care este parte a grupului nostru de companii. 

Margarita este unicul producator de creme vegetale UHT din Romania. De fapt, numele acestui magazin online vine de la una dintre cremele vegetale produse de catre Margarita. 

magazin dulcinea

Eurocas are in acest moment o structura de distributie nationala pentru aprovizionarea patiseriilor si cofetariilor din toata tara.

Am reusit sa gasim numerosi parteneri de export pentru produsele noastre iar in ultimii ani am deschis sucursale proprii in Marea Britanie, Grecia si Polonia.

In acest moment, produsele Eurocas sunt vandute in peste 40 de tari pe 4 continente.

Desi am fost de mult timp axati pe partea de ambalaje industriale, incercam acum sa oferim cat mai multe dintre produsele noastre in ambalaje mici de retail, potrivite oricarui consumator.

Multumim tuturor clientilor care au incredere in fiecare zi in calitatea produselor Eurocas.

dulcinea